Belo Lice Ljubam Jas – Macedonian Song

Macedonian Folklore Song! Петранка Костадинова (Petranka Kostadinova) важеше за една од најдобрите интерпретаторки на старите народни песни и не без причина го носеше епитетот доајен на македонската народна музика. Многу песни се испеани во нејзината 35 години долга кариера, а … Continue reading

Posted in Flea Protection Media | Tagged , , , , | 24 Comments