Mite M – Twijfel

Video Rating: 5 / 5

Posted in Flea Protection Media | Tagged , | 50 Comments

50 Responses to Mite M – Twijfel

 1. kevin peters says:

  als jij stopt zal iedereen missen maar wat je ook kiest Paulien heeft gelijk

 2. Reageer OpGameezz says:

  Deze muziek raakt me nu echt heel erg.. Ik mis ‘haar’ heel erg nu.. Me beste vriendin.. Mite M blijf gwn door gaan! Je liedjes helpen mij altijd! Dankje wel <3

 3. Carmelita Pepplinkhuizen says:

  heii je muziek is het beste en als je zou stoppen mite-m zal voortleven in mijn hart als ji opgeeft geef ik jouw muziek niet op joun muziek zla altijd op me netvlies blijven staan je bent het beste van allemaal ik heb ook opgeven maar ik weet dat mijn muziek nog steeds verder word geluisterd ik weet wat je bedoeld ik ben er voorje xx

 4. Martin Heuvel says:

  Als ik moest kiezen tussen Kempi en jou, dan zal ik 100% voor jou kiezen. Als jij zou willen dan zou je nationaal echt door kunnen breken met de juiste mensen om je heen. Ik zou zeggen, neem eens contact op met Top notch voor een contract. Weet zeker dat ook zij interesse in jou hebben!

 5. Martin Heuvel says:

  Hey Mite-M of Michel Westerdijk. Jouw eerste clip die ik zag en hoorde was het optreden van jou bij Hollands got talent. Daarna ben ik op youtube verder gaan zoeken naar jouw tracks. En ik heb zoveel mooie, dieprakende tracks van jou gevonden! Ik vind jou bij de top horen van rappers die er in Nederland bestaan. Zoveel emotie en gevoel leg jij in je muziek. Met zoveel tracks heb je mij geraakt en raak je mij nog steeds. Jij weet wat het leven is! Ik hoop dat je doorgaat want je bent echt top!

 6. McMarix says:

  hey man,
  ik heb je video van holland got talent bekeken,
  en toen verder gezoht op youtube.
  je bent ge-wel-dig!!
  ben je down voor een feat?
  ik woon in apeldoorn, en treed er ook op,
  ook in deventer doetinchem enzovoort…
  laatmaar weten!
  lijkt me wel flex!
  marix, peace, one

 7. mike b says:

  het raakt me zo…! LOVEE !

 8. L.J Ruiten says:

  je moet niet stopen he bent geweldig en enorm goed jou muziek geeft me de kracht als ik het niet meer zie zitte je mag niet stopen Mite M alsjeblieft geef de muziek niet op je bent de enige rapper die me echt goed aanspreekt door jou nummers word ik rustig als ik het niet meer zie ztten of er doorheen zit je nummers hebbe me altijd zo goed geholpen plz Mite M geef je muziek nummers en je stem niet op

 9. Slim Fame says:

  mite-m luister je moet echt blijven.
  denk en alle jongens zoals ik die zo beroemd als jou willen worden…
  en jij hebt het en dan ga je het opgeven ?
  nooit man kom op ga door!
  jij bent mijn steun!
  jij bent mijn god!
  groetjes een wanna be mite-m !

 10. Sb Deventer says:

  blijven schrijven bradda ik heb oook in zon twijfel gezeten maar ik word er beter van als ik muziek maak het hoeft niet elke maand een nummer tezijn kan ook per half jaar 3 a4 tracks denk goed na bradda bless

 11. Sariah Engels says:

  Mite-M ik ben voor je songs gevallen. Blijf doorgaan! Zo te zien heb je ook aardig wat fans.. xx

 12. Naomi dendrijver says:

  zonde als je stopt vriend jou muziek jou stem geef niet op jou nummers raken mij en helpen mij zo erg

 13. vronie mulder says:

  je bent bijzonder en mensen die jou muziek voelen voor mij en hun blijf jij altijd bestaan je hebt mij geholpen recht op te blijven al khouvnje xvronie je bent egt bijzonder voor me en je muziek

 14. Danielle van der horst says:

  jou muziek is focking mooi je moet er niet mee stoppen!! jou muziek raakt me!!

 15. Michael Knol says:

  jou nummers raken je fans jij rapt/ zingt met gevoel en uit je gevoelens in muziek nice keep gowing dont stop bro

 16. Jeffiee King says:

  Respect voor de artiest. Dat is wat je zong!. & dat zal je altijd blijven krijgen of je nu stopt of door gaat! Er is maar een Mite m en dat ben jij
  . Er zijn geen rappers of zangers die jou kunnen verbetere. Want jouw teksten zijn real3 love voor jou muziek3

 17. Kirsten Van Hengel says:

  mooi liedje ;’) niet stoppen, je muziek geeft je weer kracht. xx

 18. Jasmijn B. says:

  Plz niet stoppen, we love you xx

 19. Duncan noting says:

  niet stoppen je help veel mensen en velen andre rapers die over de zelfde dingen rappen hebben de stem er niet voor jij wel het zol egt jammer zijn als je stopt denk over alles wat je er nu aan over hebt gehouden van af holand got talent tot nu ! respect voor jou

 20. linde2104 says:

  Zo mooi…

 21. Michael Knol says:

  dont stop white yours music keep gowing kom op man je fans houden van je je fans wille dit IEDEREEN will pray for you;)

 22. Irene Roddenhof says:

  ook al ken je je kracht niet altijd,, maar diep in je hart ben je altijd belangerijk voor iedereen zelfs voor mensen die je niet kennen en rappen met jou verleden of de tijd dat is moeilijk ik weet het ook ik rap ook zodat ik mijn gevoelens kan uiten maar weet je het voelt wel goed, op die manier kan ik mijn gevoelens dan uiten,, je kunt het, Mite-m het lukt je wel. geluk zit in je hart.

 23. caro gunst says:

  men ouders zijn tegen jou mite-m maar ik vecht voor jou omdat jou muziek me leven is moest je ooit stoppen met het rappen ik zal kapot gaan 1 dag zonder jou muziek is al een hel ik hou van jou tracks als je gaat weet dan dat je me pijn zal doen maar als het jou keuze is ok… ik zal nog steeds voor je vechten vechten om jou tracks te luisteren want kan niet zonder <3 <3 <3 <3 <3 groetjes een grote belgische fan van je xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 24. Angela De Bruin says:

  Echt niet stoppen gewoon elk.nummer raakt me altijd weer echf gevoelige nummers! Dus doorgaan

 25. 200930lilly says:

  mooie rap en mooi refrijn !!! <3

 26. Justin Jeweetzelf says:

  Ik wil ook zo rappen , hoe verzin jij zo’n tekst?

 27. Jaidy Mac says:

  dit raakt me nou echt.. al zijn nummers.. !

 28. TheStreetboy005 says:

  raar dat hij niet famous word op tv

 29. jan alting says:

  Dit is rap, Beter dan al dat andere niggar muziek, Mite m schrijft muziek met betekenis Met waarheid dr in, in de meeste songs van michel kan ik mezelf terug vinden, duimpje omhoog als je vindt dat ik gelijk heb,

 30. Slim Fame says:

  mite-m luister je moet echt blijven.
  denk en alle jongens zoals ik die zo beroemd als jou willen worden…
  en jij hebt het en dan ga je het opgeven ?
  nooit man kom op ga door!
  jij bent mijn steun!
  jij bent mijn god!
  groetjes een wanna be mite-m !

 31. Greetje nee says:

  Wauwwwie! <3

 32. bryanclaeys125 says:

  Massaz mooi xp

 33. Duncan noting says:

  je moet niet stoppen kijk al de reacties niemand wil dat je stop waarom stopen en al je fans teleur stellen

 34. denoot888 says:

  Zou echt klote zijn moest jij stoppen
  Ik hoop dat je blijft

 35. Yannick Mengels says:

  zalige tekst! 

 36. Lars Rodenboog says:

  super mooi nummer je moet nu niet gaan stoppen je doet het echt heel erg goed! blijf door gaan!!!

 37. iris de heus says:

  Heel erg jammer dat je gaat stoppen, al je muziek is zo goed! x

 38. lolaatje85 says:

  Michel, een supernummer… Mijn favo beat en dan ook nog eens zo’n vreselijk goede tekst! Als je zou stoppen zouden we je missen, maar zoals hier al eerder gezegd, het is jou keus, en als fan zijnde kunnen we niet anders dan achter je eigen beslissingen staan. In ieder geval veel succes met wat je ook gaat doen!

 39. lolaatje85 says:

  Officieel is het “river flows in you” van Yiruma… ;) Jasper Forks heeft het geremixt omdat het bekend werd als Bella’s Lullaby uit Twilight ;)

 40. melanie Santen says:

  Hwt is je eigen keuze, dus als jij het beste vind te gaan stoppen laat je niet tegen houden. Maar jou muziek blijft in onse harten. We houden van je michael. We houden van je muziek. Groetjes, een fan!

 41. bosjesaap1 says:

  zou je afsjeblieft ook de songtekst er onder kunnen zetten

 42. dennis van putten says:

  spijt daar doe ik niet aan 

 43. kikke3434 says:

  Michel, er worden veel fouten in het leven gemaakt maar Als jij zou stoppen met muziek zou dat echt een grote fout zijn, Pleas mite m Stop niet, blijf doorgaan,

 44. malissa boeren says:

  je mag echt niet stoppen je muziek is echt zo goed

 45. byou14 says:

  wens je het beste.
  ik persoonlijk sta achter de keus die je maakt,
  want zoals met vele dingen,
  komt er aan iets moois ook een tijd.

  toch hoop ik niet dat je stopt,
  maar je moet t zelf weten.
  het is niet makkelijk om zo’n keus te maken,
  maar doe wat jou t beste lijkt!

  veel sterkte en t gaat je goed,
  mocht je stoppen..

  #WEBELIEVEINYOU! <3

 46. byou14 says:

  mite-m, we vergeten je niet mocht je stoppen. je muziek, zit in ons hart, en geloof me, bij je echte fans zit je in het hart en gedachten.
  je muziek sleepte mensen door moeilijke tijden heen, gaf onze mooie herrinneringen terug, verzachte de pijn & gaf weer moet.bij elk liedje heeft iedereen een ander verhaal.
  als je stopt, heeft iedereen er weer een gedachten erbij.1 rapper die bekent werd op youtube, de rapper die gevoelens uitte op papier en zijn fans op de been hield.
  de keus maak jezelf

 47. pukkie31 says:

  Heel Mooi! <3 niet stoppen!!

 48. sharkboy koerts says:

  duimpjes omhoog als je vind dat mite m niet mag stoppen!!

 49. sharkboy koerts says:

  ja ook maar officieel is het ”river flows in you” van jasper forks maar dan ”river flows in you rap beat” ;)

 50. TheMelissaeen says:

  Deze beat is toch ook van telefoontje zelfmoord?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>